Inspiration til dig
CHAMPIGNONSUPPEHØJT PROTEININDHOLD |
|||||||||
N Æ R I N G S I N D H O L D | |||||||||
PR. 100 G | PR. PROTION (150 G) | ||||||||
ENERGI FEDT KULHYDRAT PROTEIN |
132 KCAL 10,9 G 3,5 G 4,7 G |
|
ENERGI FEDT KULHYDRAT PROTEIN |
198 KCAL 16,4 G 5,3 G 7,1 G |
|||||
INGREDIENSERCa. 68 l
10,6 kg hvide bønner, forkogte 4,3 dl rapsolie 1 kg løg i tern 17 kg champignon i skiver 19 l vand 1,6 kg grøntsagsbouillon 626 g Snowflake, modificeret stivelse 1,4 l vand til jævning 18,5 l piskefløde, 38% 2 kg gelatineprotein Hvidvinseddike, valgfri Salt Peber |
FREMGANGSMÅDE1.Skyl og dræn hvide bønner. 2.Varm olie, løg og ca. 9 kg champignon op i en gryde. 3.Hæld ca. 1/4 af vandet ved, og kog suppen i ca. 60 min. 4.Tilsæt de hvide bønner. 5.Blend suppen med stavblender (tilsæt evt. lidt vand) — blend til suppen er glat, cremet og ensartet. 6. Tilsæt boullion, jævner (Snowflake rørt med vand til jævning) og resten af vandet og kog videre i 10 min. 7.Tilsæt resten af champignonerne og piskefløde — kog op til min 75°C. 8.Tilsæt gelatineprotein under omrøring. 9.Smag til med hvidvinseddike, salt og peber.
|
||||||||