Inspiration til dig
ÆGGE-BACONSALATHØJT PROTEININDHOLD |
|||||||||
N Æ R I N G S I N D H O L D | |||||||||
PR. 100 G | PR. PROTION (40 G) | ||||||||
ENERGI FEDT KULHYDRAT PROTEIN |
254 KCAL 22 G 1,7 G 13 G |
|
ENERGI FEDT KULHYDRAT PROTEIN |
102 KCAL 8,8 G 0,7 G 5,2 G |
|||||
INGREDIENSERTil ca. 500-600 g 137 g skyr 137 g mayonnaise 137 g hytteost 27 g valleprotein 2 g madras karry 1 g frysetørret purløg 2 g stærk sennep 164 g hårdkogte æg 18 g røget stegt bacon |
FREMGANGSMÅDE1. Bland skyr, mayonnaise, hytteost og valleprotein. 2. Tilsæt karry, purløg og sennep. 3. Hak/del æg og bland i. 4. Hak bacon og bland det i. 5. Smag blandingen til med karry og salt, og rør indtil blandingen er dejlig cremet.
Tip Anvend ægge-baconsalaten på rugbrød, til sandwich, croissanter og lign. |
||||||||