Inspiration til dig
KARTOFFELMOSHØJT PROTEININDHOLD |
|||||||||
N Æ R I N G S I N D H O L D | |||||||||
PR. 100 G | PR. PORTION (120 G) | ||||||||
ENERGI FEDT KULHYDRAT PROTEIN |
168 KCAL 11,3 G 10,9 G 5,7 G |
|
ENERGI FEDT KULHYDRAT PROTEIN |
201,6 KCAL 13,6 G 13,1 G 6,8 G |
|||||
INGREDIENSERTil ca. 4 små portioner á 120 g
½ dl fløde 15 g mælkeprotein 15 g gelatineprotein Blanding B 20 g kartoffelmosflager 1 dl 80°C varmt kartoffelvand
500 g færdig kartoffelmos fra stor produktion Kartoffelvand Salt
|
FREMGANGSMÅDEBlanding A 1. Lun fløde og udrør proteinpulvere heri
1. Pisk kartoffelmosflager ud i kartoffelvand
1. Bland blanding A og B 2. Tilsæt den færdige kartoffelmos til blandingen 3. Justér konsistens og smag med kartoffelvand og salt
|
||||||||