Inspiration til dig
BOLOGNESE SAUCEMED EKSTRA PROTEIN |
|||||||||
N Æ R I N G S I N D H O L D | |||||||||
PR. 100 G | PR. PORTION (200 G) | ||||||||
ENERGI FEDT KULHYDRAT PROTEIN |
460 KCAL 3,9 G 4,4 G 14 G |
|
ENERGI FEDT KULHYDRAT PROTEIN |
920 KCAL 7,8 G 8,8 G 28 G |
|||||
INGREDIENSERTil ca. 2,5-3 kg
1 l vand 165 g tomatpuré 100 g flåede tomater 15 g sweet chilisauce 340 g løg i tern 90 g røde linser 15 g salt 2 g peber 5 g paprika 2 g basilikum 2 g oregano 5 g oksebouillon pasta 205 g okseprotein (fx Essentia proteins) 120 g revet gulerod 3-5 g kulør (valgfri) 26 g maizena 5-15 g rødvinseddike (tilsmagning)
|
FREMGANGSMÅDE1. Dagen før: Sæt røde linser i blød i rigeligt vand 2. Brun kødet. 3.Tilsæt vand, tomatpuré, flåede tomater, chilisauce, løg, røde linser (husk at hælde vand fra), krydderier, oksebouillon og okseprotein. (OBS. Linserne skal koges ud). 4. Tilsæt revet gulerod og evt. kulør. 5. Jævn med maizena. 6. Smag til med rødvinseddike.
|
||||||||