Workshop - Skriv succesfulde ansøgninger

Går du med planer om at sende en ansøgning til Det Frie Forskningsråd, Novo Nordisk Fonden eller Lundbeckfonden til efteråret, så kan den to-dages workshop, som hospitalets fundraising- og projektadministrationsenhed afholder i august og september være noget for dig.

På workshoppens første dag vil vi gennemgå de grundlæggende principper bag en god projektbeskrivelse, og hvilke delelementer den med fordel kan indeholde. Denne dag er åben for alle interesserede.  

Workshoppens anden dag kræver din aktive deltagelse. Her går vi i dybden med din projektbeskrivelse, og sammen med de øvrige deltagere på work-shoppen vil vi gennemgå hver enkelt deltagers ansøgning, med fokus på de evalueringskriterier som fondene bruger. Derfor er det er krav, at du inden workshoppen fremsender din beskrivelse, som vil blive videreformidlet til de øvrige deltagere.   

Udbytte

Målet med workshoppen er, at du efter anden workshop dag skal have en næsten færdig ansøgning som med de sidste få rettelser og tilføjelser vil kunne indsendes til en af de tre nævnte fonde. 

Målgruppe

Workshoppen er for dig, der før har skrevet ansøgninger til eks-terne fonde, styrelser etc. og gerne vil have vejledning og sparring til din pro-jektbeskrivelse inden den indsendes til en af de tre fonde. 

Forberedelse

Inden første workshop dag skal du i samarbejde med din forskningsgruppe el. lign. have afklaret, om din projektide vil være den rette til en ansøgning til en af de tre fonde. Inden anden workshop dag skal du frem-sende dit bedste bud på et udkast til en ansøgning til en af de tre fonde. Der forventes ikke en 100% færdig ansøgning, men en beskrivelse som de øvrige deltager kan tage aktivt stilling til. 

Tid, sted og tilmelding

Dag 1: 
18 august 2017 kl. 14.00 – 15.30
Åben for alle

Dag 2: 
5 september 2017 kl. 13.00 – 15.30
Max. 8 deltagere

Begge workshops afholdes i Forskningens Hus, Søndre Skovvej 15, Lokale 106

For tilmelding eller spørgsmål til workshoppen, kontakt forskning.fupa@rn.dk.

Opdateret